Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Echipa liberală și Constanța marilor proiecte! Primarul Vergil Chițac candidează pentru al doilea mandat de primar

,,Candidez pentru al doilea mandat de primar. Pentru că lucrurile mari nu se fac peste noapte și fiindcă prin ambiție, curaj și multă muncă am demonstrat că pot schimba paradigma delăsării și a lipsei crase de viziune administrativă a celor trei decenii de după 1990.
Îl felicit totodată și pe domnul Florin Mitroi pentru nominalizarea drept candidat PNL la președinția Consiliului Județean. Am maximă încredere în domnia sa, în principiile în care crede și în rezultatele excelente obținute ca primar al comunei Valu lui Traian. Privesc cu optimism și entuziasm spre oportunitățile care ni se deschid.
Așadar, continuăm lucrurile bune începute în Constanța. În oraș și în tot județul. Mulțumesc pentru încredere Partidului Național Liberal, domnului Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, și echipei care muncește zi de zi la proiectele de dezvoltare ale Constanței. Vă asigur că nu sunt deloc puțini.
Ne așteaptă o campanie grea și gălăgioasă, dar, după cum știm, într-un final binele și adevărul vor triumfa. Vă mulțumesc pentru încredere! !”, a transmis, Vergil Chițac, primarul Municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Mai multe stiri