Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Primarul Vergil Chițac: ,,Marile proiecte în Constanța trebuie să continue, tocmai de aceea mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar”

,,Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele de încurajare și susținere. Vă asigur că, alături de echipa mea, ne vom implica la fel de mult ca până acum pentru modernizarea orașului.
În fond, acesta este și motivul pentru care am decis să îmi continui angajamentul față de constănțeni, faptul că îmi doresc să duc la capăt tot ceea ce am început și să pot lăsa generațiilor care vin proiecte trainice, de calitate; acesta a fost și va rămâne scopul meu.
Se vede cu ochiul liber că proiectele nu au rămas doar pe hârtie.
Spitalul modular, CET-ul, lucrările la sistemul de termoficare, școlile reabilitate, parcurile, bulevardele și renovarea Cazinoului… sunt doar câteva dintre proiectele realizate în acest mandat, în care s-a investit enorm, pentru a îmbunătăți calitatea vieții constănțenilor.
Mai sunt multe de construit, cum ar fi Spitalul de Oncologie și Cardiologie, Spitalul de Boli Infecțioase, care vor fi făcute de la zero. Sunt determinat să schimb la față Constanța! Am încredere că, împreună, vom reuși să materializăm schimbările de care orașul are atâta nevoie!”, a transmis, Vergil Chițac, primarul Municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Vergil Chițac

 

Mai multe stiri