Sursă: Facebook, Ionuț Șerbu

În prezența liderilor Filialei PNL Constanța, a fost inaugurată noua Sala de Sport din comuna Ciocârlia

Vineri, 29 Martie 2024, a fost inaugurat noul obiectiv de investiții al Comunei Ciocârlia, respectiv ,,Sala de Sport Școlară”. La eveniment au fost prezenți: deputatul Bogdan Huțucă- președintele PNL Constanța, Silviu – Iulian Coșa – prefectul județului Constanța, Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian, candidatul PNL Constanța pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, precum și consilieri județeni și locali.

Noua Sală de Sport din comuna Ciocârlia este amplasată pe strada 1 Decembrie nr. 1. Finanțarea a fost asigurată prin Compania Națională de Investiții SA, iar valoarea totală a investiției s-a ridicat la 10.139.270,30 lei. Clădirea este construită la standarde europene, are o suprafata de aproximativ 1500 m.p. și va putea fi folosită pentru fotbal, baschet, tenis și volei. Dispune de băi și grupuri sanitare complet echipate, camera specială pentru masaj, tabelă electronică multisport, și multe alte echipamente necesare pentru funcționarea săli de sport.

,,Mă bucur că după atâta muncă, copii și profesorii comunei vor beneficia de un mediu optim de învățare, confort și siguranță! Întotdeauna voi fi alături de copiii comunei Ciocârlia!

Mulțumesc tuturor celor care aveți încredere în mine și întregii echipe alături de care realizez aceste proiecte importante pentru locuitorii comunei noastre!” a transmis primarul comunei Ciocârlia, Ionuț Șerbu.

,,Felicitări domnului primar Ionuț Șerbu și echipei sale pentru finalizarea sălii de sport în comuna Ciocârlia! Este cu adevărat o realizare care arată o implicare în dezvoltarea comunității.

Apreciez că angajamentele devin realitate. Primarii din județul Constanța arată, în fiecare localitate, ce înseamnă implicare, cu adevărat, în a aduce fonduri pentru proiecte de care vor beneficia locuitorii.

Doresc să îl asigur pe domnul primar de susținerea noastră deplină și să îl încurajez să continue cu aceeași performanță remarcabilă în actul administrativ.

Cu siguranță, pe 9 iunie, la alegerile locale, va fi reconfirmat în funcția de primar pentru încă un mandat, deoarece a demonstrat că este capabil să aducă fonduri care să modernizeze comuna,” a precizat deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

,,Felicitări primarului Ionuț Șerbu și echipei sale pentru realizarea acestui proiect de investiții!

Îl încurajez pe colegul nostru să continue cu alte proiecte majore pentru a dezvolta comuna şi vreau să știe că mereu va avea sprijinul nostru. Succes! Suntem alături de locuitorii comunei Ciocârlia!” a subliniat deputatul PNL Constanța, Marian Crușoveanu.

,,Sportul înseamnă tineri care își ocupă timpul și stau, astfel, departe de necazuri. Sportul înseamnă disciplină, înseamnă muncă, lucru în echipă, toate, semne ale ale unei comunități bine administrate.

Ciocârlia are, acum, un spațiu modern în care locuitorii, mai ales cei tineri, să poată practica mișcarea.

Dumnezeu să îți dea sănătate Ionuț! Pentru că putere de muncă și drag de comună știu că ai,” a transmis și prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, prim-vicepreședinte PNL Constanța.

Sursă: Facebook, Ionuț Șerbu

 

 

 

Mai multe stiri